Till slut händer det…eller

Åke ringde hem i morse och meddelade att det var gratis bensin på Preem västerslätt, fram till klockan nio, han tyckte att jag skulle försöka.

Innan jag fått på mig kläderna, låst om mig, startat upp Capricen med förhoppningen att tanka den med 7-800:- så hade klockan redan hunnit bli 8,25.

Jag svänger in på Vallmovägen och möts av en radda bilar, ser längre fram hur kön ringlar sig framåt…eller ringla sig framåt var nog fel uttryckt, kön står stilla och den är lång. Jag gör bara en högersväng in på Näckrosvägen och vänder och kör hem igen. jag försökte då i alla fall. Ser sedan att det varit trafikkaos med kilometer långa köer, så jag gjorde nog rätt.

Tänk vad roligt det skulle vara om dom istället för detta jippo, gick ut och erbjöd, låt oss säga var 2000:de kund eller 10 000:de kund, en fri tank, kanske var 500:de kund blev bjuden på kaffe och en bulle, skulle inte det göra att dom fick in fler stammisar? Då vet man ju aldrig då det äntligen händer. Ett fint tips tycker jag, som dom gärna får utnyttja 🙂

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Miss Minnalainen

    Var trafikkaoset pga att folk ville hinna tanka innan nio?

    Din idé är väl lite samma som Ica körde med? Att man hux flux kunde vinna när man handlade, jag vann visserligen ingenting men det gjorde shoppingturen betydligt roligare!

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Miss Minnalainen (2011-05-27 14:39)
    Jo, det var ju bara gratis bensin mellan 8-9, därav kaoset. Jag vann aldrig heller något på Ica men som du säger, det gjorde det liiite roligare. Det behövde inte heller vara precis efter ett visst antal kunder, utan helt random.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.