Vi möttes av ett mindre kaos

Hemma igen…för ett tag sedan. Kliver in i hallen och möts av följande syn:

Detta är då våra "vildkatters" sätt att hälsa oss välkommen hem. För deras skull, brukar dom få stanna hemma då vi åker bort över en helg, dom hatar bil och bussåkning, så av den anledningen har dom det bättre här hemma.

Men tydligen tyckte dom att livet blev lite långtråkigt så nån av dom eller bägge två, har provat att hoppa upp på hatthyllan där det står tre korgar (dom där vit svarta) och dom tar upp hela översta hyllan. Så jag undrar nu hur dom tänkte egentligen??? Dom borde väl kunna bedöma att detta tilltag skulle vara ett hopplöst fall, eller så hoppade dom på första korgen, rev med sig den ner och sedan var det fritt fram på ena sidan av hyllan så då kunde dom fortsätta forcera sig fram, längst hela hatthyllan och bara vräka ner allt som stod i vägen.

När jag kom in och öppnade munnen för att fråga vad som hänt här, försvann Enya snabbt nerför trappen till källaren, Eloise har inte ens kommit upp därifrån, än. Undrar just varför 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.