Inget för en vanlig dödlig

 

Nu har vi en konverter installerad i källaren, till vårt Internet, men…det ska ta en vecka till innan vi kan koppla upp oss. Fråga mig inte varför, det bara är så. Det var inte bara inkopplingen som skedde igår eftermiddag, utan stugan i Kittelfjäll, bytte ägare. Eller åtminstone så fick vi handpenningen, sista veckan i juni ska den vara fullt betald.
 
Eloise fick börja sin medicinering med en dubbel dos och det verkade som om hon blev raskare i stegen, där på kvällstimmarna, så nog funkar den, återstår bara att se hur hon verkar om två veckor.
 
Titta nu vad jag hittat i städskåpet:
 
Vad använder man ammoniak till? Jag har inte tordas öppna korken för att lukta på den. Läs vad som står på varningstexten:
 
Ingenting för en vanlig dödlig, med andra ord, och inte heller, något man blandar i bulldegen, då straffas man hårt 🙂
 
Idag åker jag, Kerstin, Inge-Gerd och Jan A, till returmarkanden i Vännäs, där finns det ju massor av saker att kolla in, och imorgon är det då dags att åka till antik huset i Rödå, en resa som Nailheads anordnat, vi rullar från Industrivägen i gemensam trupp, för vidare färd mot  slutmålet, ja, ni kan ju läsa själva om detta på deras hemsida: nailheads.nu/
 
Nu ska jag kolla om Nicco klivit upp…tillåt mig tvivla, det är alldeles för tyst däruppe. Nåja, ni få ha en fin onsdag, sol eller inte!
Etiketter: , , , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. Jan A

  Tjäna Maria!
  Tyngdlyftare brukar sniffa på det innan de lyfter. Jag har sett ishockyspelare använda det oxo. Går att använda till fönsterputs, sprängämnen m.m.

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Miss Minnalainen (2011-06-01 08:08)
  Hehee…ja det låter ju grymt, jag får alltså inte ens hälla upp det i en kopp…då ska det straffas, spöstraff, fängelse eller böter, vem vet?

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Jan A (2011-06-01 08:09)
  *asgarv* då ska jag alltså spara den där och sedan kan vi sniffa på den, om det behövs lite extra muskelkrafter…typ om vi glömt en domkraft hemma, då vi är på semestern, och vi fått punka på bussen. Inte konstigt heller att ishockeyspelare, oftast råkar i luven på varandra, med den doften i näsan.

 4. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Miss Minnalainen (2011-06-01 09:02)
  Det blir då bara värre och värre 🙂 Du den där flaskan kan ha stått här sedan -56, då huset byggdes, men det skvalpar då när man skakar den, så den är inte innehållslös, däremot kanske själva stunsen har försvunnit.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.