Uppdrag slutfört!

 

Vi tog oss iväg vid niotiden igår, gjorde ett litet stopp efter vägen:
Mission completed 🙂
Det regnade hela tiden men det gjorde det väl förmodligen här också. I Arvidsjaur blev det rundvisning i bussen, betänketid, lunch/middag på Frasses, snabbvisit på Dollar Store, tillbaka till ägaren av bussen och avslutning av inköpet. Vi tog den!
Lastade Mazdan och åkte iväg till stugan där vi lämnade Mazdan så vi slipper lasta den då vi ska iväg igen. Hade ännu ett uppdrag, att lämna grilltunnan till min moster som tydligen var en morsdags present till henne, sedan hann vi precis in på Ica, innan dom stängde så vi fick köpa oss en macka.
Vi landade i Umeå vid halv elva tiden det tog några timmar längre, än väntat. Återigen en liten rockad på gården innan vi kunde gå in:
Och här en liten bild på Niccos EU moppe…som hon inte vill ha 🙂
Idag blir det städning av buss, överflyttning av alla saker, inköp av madrass till oss och lite tyg. Ni ska få lite bilder inifrån, då jag är färdig. Vi åker inte upp till Malå idag, utan det får bli imorgon istället, vi har ju ingen panik och dessutom är det ju semester. Ni får ha en bra dag!
Etiketter: , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Jan A

    こんにちは Maria!
    …å jag som trodde det skulle bli en dubbeldäckare..
    Ha en bra semester!

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Jan A (2011-06-21 12:25)
    Nazdar Jan! Efter noggrant genomtänkadne så kom vi fram till att det är lite smidigare, trots allt, med en ”vanlig” buss.

    Dubbeldäckare som vi tittat på är inte heller skattebefriade och det lär nog kosta en hel del. Näpp, den här blir nog bra, ni får kika förbi och kolla in den, om inte idag så får även vi önska er en trevlig sommar och annars så ses vi.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten