*flärp flärp*

 

Tänkte önska er alla en trevlig midsommar från ett lite gråmulet Lainejaur, men solen lyser bakom molnen och det är varmt i luften så det finns hopp om livet.
Allt hade varit bra om det inte hade varit för alla dessa fjärilar, nu räcker det inte med dom där färggranna sakerna utan här är det också sjöfjärilar, läskiga bruna grejer och tror ni inte, igår, då jag satt på altanen och hade slutit mina ögon så landar det en sån, rätt på ögonlocket, men hallå!!! Sen finns det gott om hopplärkor (det kallar jag dom) såna där studsande saker som åker upp och ner i luften, *flärpflärp*.
Nå, dom ska inte få förstöra midsommarhelgen. Vi ska nu äta frukost och pysa iväg in till Malå och se om dom har öppet någon affär, sedan väntar vi ju hit Theresé och gänget. Storebror med familj kom inatt och deras dotter med kille kommer också hit under dagen.
Hoppas ni får en riktigt bra dag, allihop, vi hörs sedan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.