Piteå Midnight Sun

 

Trettio grader och inte ett moln…pjuiii!!! Besikta bilen i morse och den gick igenom. Dagens första bekanting var Lisbet Olofsson, som gick förbi bussen med en lyckönskning. Jag kvalade in på en andra plats men åkte snabbt ner på en fjärde plats, hade dock personbästa med en tid på 13.86.
Andra åket, kvalade jag in som kvaletta, reaktion 0.030, tiden var dock sämre, Camaron började känna av värmen, och det lät , som om den skulle dö av, tid 14.7.
Tredje racet, hann burna och sedan vart det oljespill ( inte jag) och vi var tvungna att sitta påpälsade i tio minuter innan vi fick åka iväg, fortfarande kvaletta och tid 14.07. Jag var tvungen att lätta på gasen innan målsnöret, då den inte ville lägga in trean. På retursträckan lade den ur växeln själv och mådde uppenbarligen inte bra.
Fjärde åket, reaktionen blev bättre, 0.014 och tid…13.62, bäst hittills, för min del, trots at samma sak upprepades, jag lättade på gasen så trean skulle hoppa in. Tyvärr höll inte kvalplatsen då Emilie Jonsson satte 0.010 och petade ner mig till en andra plats…nå, det är en dag imorgon också och då tar jag henne 🙂
Nu har vi precis intagit middagen och jag njuter av en cider med vattenmelon som tilltugg. Önskar er alla en fin kväll!