Pack ihop och dra iväg

Nu har Nicco fixat en ny header till min blogg…snyggt Nicco!

Igår blev det som en städa och packa ihop dag, två stugor att dammsuga och röja i samt bussen. Ja, vi har två stugor, ”gammstugan” där katterna får rumstera hur bäst dom vill, ny stugan där Nicco har sitt tillhåll, och där vi lagar maten och sitter och spelar kort på kvällen, samt bussen förstås. Åke ryddade i bussen bakre del, så han ska veta vart han har sakerna.
Nu återstår att packa in det sista och lasta bilen sedan kan vi åka när som helst, till Fällfors för helgens bravader. Jag känner mig laddad och nu har vi dessutom lagt upp en lite annorlunda taktik som jag ska utöva under racet. Det kommer säkert att bli bra.
Här lyser nu solen men det blåser en del och känns inte så varmt, det här vädret hade man önskat sig i Piteå, fast kanske inte blåsten, då ska det vara medvind 🙂
Jaja, vi ska vara glad så länge det inte regnar, det gjorde det igår, till och från, så där lagom då man hängt ut tvätten…då började det att skvätta.
Nu har vi börjat skörda lite jordgubbar från ampeln, en gubbe fanns i Piteå:
Dom är jättegoda.
Annars är det som på Lainejauruddfronten, intet nytt och på söndag är vi tillbaka i vardagen igen. Åke börjar jobba på måndag och jag på onsdagen. Önskar er alla en bra dag och hoppas ni håller en tumme för mig på fredag, då drar det igång igen.
Etiketter: , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.