M eller XL?

 

Inga bilköp blev det i natt, däremot, då jag tänker efter, så har det inte bara varit inköp av Lamborghini utan både traktorkörning och busskörning också, då jag legat och sovit…mycket med motorer, och jag fattar ingenting. Eller jo, det där med traktor, vet jag nog vart jag fått det ifrån, Theresé skickade nämligen ett mms för några dagar sedan där det var en bild på en jordbrukstraktor och där hon skrivit att hon numer kan titulera sig som traktorägare.
Dom har ju införskaffat mer mark med tillhörande hus, därnere i Järlåsa och då gissade Åke att den där ska nog användas till snöskottning…men…jag tyckte precis att Anders sa att det var därför dom köpte skotern 🙂 Hm, eller kan skotern bara vara en förströelse sak, ja, vem vet…eller kanske traktorn, mm, jag får nog fråga då jag pratar med dom nästa gång. Just nu är dom i alla fall på en liten roadtrip i södra Sverige, en minisemester.
Apropå Theresé och alla bekantingar vi haft och matprat som det har varit så tycker jag ju att det Theresé berättade för nåt/några år sedan var klockrent. Jag vet att jag skrivit om det förut men ni får läsa det en gång till.
Det var hennes kompis…eller en kompis kompis, som för första gången skulle ut och käka på ”riktig restaurang. Hon hade sett emot detta besök och satt förväntansfullt vid bordet och väntade på hennes tur at beställa. Dom började med att ta emot beställningar från hennes bordsgrannar som skulle ha sig en köttbit, alla ville ha sin bit, medium. Då det äntligen blev hennes tur och hon blev tillfrågad hur hon ville ha sitt kött, så sög hon på svaret ett kort ögonblick och sa sedan: -Ja, jag tar en extra large! Hahaa…hon trodde det var storleken på köttet som efterfrågades inte hur man ville ha det stekt.
Nä, nu ska jag masa mig upp ur soffan och ta min första kopp kaffe, önskar er alla en fin dag!
 
Etiketter: , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten