Vilken service!

Nu får det blir tummen upp för husvagnsfirman, han fixade fram skenan, jag fick 55 kronor i Rabatt på en annan sak jag köpte (kort kommer sedan) och han paketerade skenorna, bar ut dom samt fäste alltihop på takräcket…Det kallar jag service, tack för det.

 

4 kommentarer

 1. Theresé Hällsten

  Jaaaaaaaa mamma… Vi kom hem igår kväll. Vi stannade bara för lunch och lite turistande i Eksjö. Var väl som de andra byarna vi vart i… Säkert mysigt… Men som sagt så åkte vi hemåt. Åt middag i Malmköping, på nåt mysigt wärdshus, och jag fick köra hem… Ikväll fick jag min ”hämnd” så Anders fick köra hem från Stoffe och Sara.
  Vi hann i alla fall med närmare 140mil, lördag-tisdag. Strängnäs, borensberg, Gränna, Jönköping, alvesta, Älmhult, ringsjö, Eslöv, örkeljunga, Husqvarna, Eksjö, Malmköping, och så hemma igen!! 🙂 så, vad gjorde ni i helgen…? =P

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Marja Granqvist (2011-07-27 23:51)
  Japp, hehe…jag hade inte fått fast det där paketet på takräcket, då hade jag tappat det någonstans efter vägen, jag är helt övertygad om det 🙂

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Theresé Hällsten (2011-07-28 00:07)
  Hm, men köpte ni någonting nu då, eller kikade ni bara? Vi…i helgen som var…vi hade ju bekantingar från Eksjö här, och sedan hade vi söndags vila 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.