Vad kan ha hänt?

 

Dagen igår, blev som tajmad in i minsta detalj. Vi blev hämtade av färdtjänsten för resan ner till Norrbyn, väntade 5 minuter på att få borda färjan över till Norrbyskär. Där tog vi en promenad längst bort till kyrkan/skolan och sedan gick vi en liten bit mot läger hållet. In på muséet och gick varv där och avslutade besöket med lunch på herrgården.
Det enda jag måste slå ner på är att vi inte hittade en endaste ramp på herrgården så vi tog oss inte längre än till verandan, där åt vi lunchen och var glada att maten var god och inte en droppe regn, föll på våra huvuden.
Nästa nedslag blir således på handikapp toaletten, som är en skam för dom som hittat på den. När den inte har ett ryggstöd plus att den är högre än en ”vanlig” toalett. Annars är Norrbyskär fint, kanske ett sånt där ställe man ska åka till, bara för att ha varit där. Sedan satt vi tio minuter och väntade på färjan tillbaka så det stämde ju rätt så bra. Chefen var då mycket nöjd så hon uppskattade utflykten. Vi var tillbaka hemma hos henne, fem minuter innan jag skulle hem för dagen.
Min sista jobbardag nu och det känns skönt, jag höll inte på att få av alarmet i morse, jag fick knåda mobilen från alla håll innan Bumbibjörns låten tystnade. Men att det är aningens sämre idag beror nog på allt puttande av rullstolen igår.
Och nu, slutligen, -NEJ ÖHMAN, vart såg du att det var något fel på jeepen???
 
 
 
 
 
 
Ooooppps!   🙂
Önskar er alla en fin dag!
Etiketter: , , , , , , , ,

6 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Urban (2011-08-16 16:08)
    Hahaa…vi körde förbi dig alldeles för en stund sedan, med Jeepen, och jag sa att nu kanske den känner sig hemma så dör den bara i farten, men det gjorde den inte 🙂 Japp, du har rätt, jag var helt oskyldig till den fadäsen.

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Urban (2011-08-16 18:26)
    Bilen klarade sig ganska bra, plasten gick att bryta tillbaka och nu ska han bara sätta dit kromet igen, det kommer nog inte att lysa av sig så mycket…tur, både för bilen och lädret 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.