Stora företags, olater, E90

 

Ja nu har vi börjat se på Slas resa genom Sverige, och han är onekligen rätt så kul, med sina kommentarer. På svtplay.se hittar ni filmen eller följ länken som jag fick av Birgitta, http://blogg.vk.se/destinationumea, i mitt förra blogginlägg.
Mats ”Tigern” Boström, kom förbi på en kaffe igår kväll och som egen företagare berättade om större företags olater då det gäller fakturor, och man kan ju smälla av. Dom använder sig av något som så vackert kallas för E90, och E90 betyder att du som utför ett arbete åt det företaget får ligga ute med dina pengar, 1 betalningsfri månad samt…90 dagar. Alltså 4 månader totalt, och nu pratar vi om stora företag som förmodligen har pengar så det räcker och blir över.
Han har råkat på ett sånt företag, jag tänker inte nämna vilket, men han har sagt ifrån sig arbetet därifrån och se, vips så gick dom med på en månads frist istället, för jobbet kunde dom inte vara utan.
Idag blir det fest…gissar vi på 🙂 Vi, dvs jag, Åke, Nicco, Olivia (en kompis till Nicco, Jan A och Inge-Gerd, är bjudna ner till Jan B och Kerstins stuga i Åheden, och nu snackar vi övernattning. Vi tar bussen, Nicco och Olivia ska prova på att tälta och Jan A och Inge-Gerd ska få låna Jan B:s husvagn, själv sover dom i deras stuga, och vi sover ju förstås i bussen. Det ska bli trevligt och nu hoppas vi bara att vi har en tumme med vädret.
Avslutar dagens blogg med Birgitta J:n lilla utmaning, dom viktigaste sommarattiraljerna. För mig är detta sommar:
Mina tävlingsskor, tävla gör vi bara på sommaren 🙂
Uppvikta jeans, har jag haft snudd på varenda dag:
Och senaste fyra somrarna, mina egenhändigt gjorda vristlänkar. Det är mina sommarattiraljer det.
Önskar er alla en fin lördag!
 
Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. Birgitta J:n

  Kul – speciellt det där med vristlänkarna. Få se om jag vågar ta efter hihi.Håller de för daglig dusch. kan man ”mygla bort” skarven..?
  Jag är en till 100 % busmaja som är inklämd i en konservativ medelålders kvinnas kropp…fatta den pärsen!?

  Fin lördag till dig med!!!

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Birgitta J:n (2011-08-20 14:20)
  Vristlänkarna trär jag på en speciell tråd, lite grövre, sedan har jag inte pärlor runt om, utan knyter bara en dubbelknut därbak, med två pärlor eller annat som hänger ned. Jag har haft en och samma länk under en hel sommar och fick knyta lös den då det var dags för strumpperioden. Det är alltså en hållbar tråd 🙂

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Helena Nilsson Springare (2011-08-23 22:25)
  Hehe…mina jeans var också nedvikta idag…på förmiddagen, sedan åkte dom upp igen 🙂 Men här har du ju ”tanten” som till och med var brun under fotsulorna, som tremånaders baby, jag grundade tidigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.