Vilken skörd!!!

 

Min gurkskörd:
Åke tittade ner i byttan nu på morgonen och sa att det skulle mycket till, innan man kunde gissa att det var gurkor som låg där. Tror att jag ska byta strategi till nästa år. Kanske skulle satsa på tomater istället…med risk för att dom blev avlånga som gurkor, med smak av smultron, hm…ska fundera på saken 🙂
Idag ska jag hämta upp Nicco på skolan, vi ska ner på banken och fixa id-kortet och sedan sa jag att vi kunde ta lunch på stan, annars blir hon så sen till skolans lunch. Det blir säkert bra, hon kommer att missa en timme men det ska väl gå an. Hon har ingen dag då hon slutar innan tre så vi kan inte göra det på något annat vis.
Jag tror att jag ska ta Buicken då vi åker iväg, det blir som sista svängen nu innan vi ställer undan den. Ska ta bussen och Buicken till helgen och köra bort dom för vintern. Man vet ju aldrig, rätt var det är, vaknar man en morgon till snötäckt backe.
Jag tycker att det är helt sjukt vad tiden går fort. Sa till chefen igår då det började snackas om detta med julbord, huvva…det är inte länge kvar till jul. Jo sa hon, det är det väl. Nämen inte, kontrade jag, det är snart bara två månader kvar och med tanke på hur fort en vecka rullar på så är vi snart där. Och lika fort kommer den väl att passera…det tror då jag i alla fall.
Apropå att tro, så tror chefens f.d man, att det går dåligt för länsförsäkringar, eftersom han fått en faktura från dom, gällande en bilförsäkring och den ska betalas inom 7 dagar. Jag vet inte hur det ligger till men han säger att en faktura ska man ha 30 dagar på sig att betala, och det gäller alla räkningar. Så nog kan man fundera alltid. Inga bilförsäkringar som vi har, har det varit så bråttom med att betala, jag tror faktiskt att man har en månad på sig.
Nå, nu tror i alla fall jag att jag ska surfa vidare, hoppas på en fin dag till era alla, och hej, kolla in kommentaren jag fick igår, skrivet under inlägget makalös, Per gav mig ett nytt ord där och den var verkligen bra 🙂
Maria Lundmark Hällsten