”Storläppar”

 

Idag är jag nog som blåast på sidan av kinden och nu bör det ju vända. Glömde tala om att jag hade kunnat ha världens tjockaste läpp…om jag hade haft otur 🙂
När tänder ska delas så används det tydligen en speciell borr som sprutar koksalt, ojdå, hörde jag tandläkaren säga, detta blev en ovanlig komplikation, om du vaknar imorgon och har fläskläpp så beror det på att jag råkade borra dig i läppen och fylla på med koksalt.
Hehe…det hade ju inte förvånat mig det minsta, men det gick en liten stund så sa hon att det verkade som om koksaltet sipprade ut igen. Jag märker då inte av det nu, annat än att jag kan känna med tungan att det sticker ut en liten sak där.
Ja, sa Theresé igår, då jag pratade med henne, där kanske dom har något nytt att satsa på. Läppfyllnad i samband med tandutdragning, då slipper man gå till en annan specialist som fixar sådant. Mm, det söker vi patent på, skrev hon och log lite skevt.
Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Vilket besvär du har haft med tanden. Hoppas allt läker och återgår till rätt färg snart. Du är då tapper… klagar inte i onödan, utan ser allt från den ljusa sidan.
    Kram

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Marja Granqvist (2011-10-20 23:21)
    Jag klagar av mig här, på bloggen 🙂 Asch, nu är den då borta, så får vi se vad dom säger på återbesöket, på måndag. Dom ville kolla så allt ser bra ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.