Hysteriskt roligt, snudd på…

 

Jag kunde inte låta bli att kolla runt lite på min blogg och ändra språket till engelska. Det var snudd på hysteriskt roligt. Nicco orkade inte lyssna på när jag satt här och skrattade så hon lämnade rummet 🙂
Här kommer ett axplock inklusive översättning:
I am at least leave today, and will have a coffee with your mother = Jag är i alla fall ledig idag och ska dricka kaffe hos mamma
tjo huh, it was lively in the nest …= Tjo vad det var livat I holken (en korrekt tolkning, men det lät lustigt i alla fall)
Yes, said Lisa yesterday = Ja, sa Theresé
if you wake up tomorrow and have bacon lip = Om du vaknar upp imorgon med fläskläpp
Then came the head …= sedan kom chefen
Om jag tycker detta är roligt så kan man undra vad en engelsman tycker om dom skulle läsa bloggen, vadå jag ska dricka kaffe med DIN mamma? Haha…men visst, jag fattar ju att detta verktyg bara översätter orden och inget annat, samt att vi inte alltid använder ord som finns på engelska.
Mindre roligt var det då jag skulle öppna skåpet i köket för att lägga undan en plastkasch och ut flyger en burk fylld med knappar, jadå, tror till och med att detta hänt en gång förut??? Det dröjde inte länge innan jag fick sällskap uppe i köket.
Enya lade sig tillrätta vid tröskeln och väntade tappert på att få en chans att rusa in och få sätta sprätt på knapparna, men se, den chansen kom aldrig, jag hyssjade på henne så fort hon rörde på sig. Och när jag sedan startade dammsugaren så försvann hon som en oljad blixt.
Jag jobbar dag idag, så nu är det bäst man tar sig frukost. Ha en fin dag!
 
Etiketter: , , , , , ,

9 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Marja Granqvist (2011-10-21 13:45)
    Hahaa…jag trodde först att du tänkte att jag dammsög upp tangentknapparna, på datorn. Nä, vet du vad, jag tänkte göra det, men en bild av dig, poppade upp i mitt huvud (tro det eller ej) som gjorde att jag inte kunde. Jag skrapade ihop det mesta så det var bara några få som hamnade i dammsugaren. Marja med sitt scrappande, skulle aldrig ha dammsugit upp dom, haha, så var det.

  2. Per

    Kul med svängelska. Här är en rätt kul sak. What are you four one? I don`t feel again you. Tror du hajar meningen. Hälsa n Åke Per med HD,n.

  3. Helena Nilsson Springare

    *skrattar* Det där måste ju jag också testa.. haha.. Fasn, jag har nästan aldrig tid att läsa eller skriva numera! Men jäklar när jag har en stund över då vet jag att du har plitat ner många rader att läsa 🙂 Bra Maria 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten