Snäppet bättre förr

 

Inte nog med att jag bakade bullar på arbetstid, jag snodde ihop några stycken då jag kom hem igår, också. Det var säkert flera år sedan sist. Vi, dvs jag och chefen, hade även turen att bli bjudna på lunch igår, av chefens f.d., vi valde varsin kebabrulle och varför jag gjorde det, var att det säkert var 30 år sedan jag åt kebab, och nu skulle jag se vad jag tyckte.
Nu blev det inte alls samma sak som det var förr, då dom stod och karvade köttet från en stor klump som roterade i taket, näpp, det här var mer en pizzabotten ihoprullad runt en massa kött, visserligen inte så tokigt men inte vad jag förväntat mig. Det var nog snäppet bättre förr 🙂
Hämtade Theresé och Sally på flyget sedan åkte vi hem och plockade upp Åke, för vidare färd ner till klubben där vi drack kaffe och surrade en stund. Sally sprang runt och tjenade på allihop, inte alls blyg utan blev mer och mer uppspelt. Hehe… hon påminde om betjänten på nyårsafton, då hon skulle över den lilla tröskeln varje gång hon for iväg och kom tillbaka. Hon visste vart den var, men skorna såg ut att väga lite mer än vad hon räknat med.
Idag tar dom bussen upp till mamma… mormor… gammelmormor, och hälsar på, och när jag slutat jobbet åker jag dit och hämtar dom. Sedan blir jag långledig, till söndagsmorgon då jag har ett 5 timmars pass och sedan blir jag ledig igen till onsdagen… härligt!
Och apropå onsdag, ha, det är ju ordlös onsdag idag, har inte kikat vad dagens tema är men får göra det och återkomma senare idag. Önskar er alla en bra dag!
Etiketter: , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.