Håll käften… JANNE!!!

Ursäkta överskriften men jag sa igår att den skulle lyda så 🙂 Kerstin tycker nämligen att han, Janne,  pratar för mycket, och ibland får han på skallen även fast han inte sagt ett ljud, och igår fick vi skratta åt detta, och inte bara en gång.

Ska också rätta till det jag skrev förut, att Kerstin bott i Rotebro, det var fel fel fel, hon bodde i Rosersberg, och nog har jag hört att hon sagt något annat än Rotebro, men jag trodde att det var ett slangord.
Vi åt potatistårta/kaka, den såg ut så här:                           
Och till den hade jag stekt fläskkarré som låg i en löksås. Vi drack den omskrivna snapsen till maten och enligt texten på flaskan handlade den om di sma under jordi, och om det nu är dom som huserar här i huset så kanske vi blidkade dom 🙂 Julölen var inte så tokig, pistonhead i glasflaska.                                                                  
  Till efterrätt hade jag rört ihop en toblerone parfait, jättegod och den serverades tillsammans med kaffe och antingen en country lane likör eller en rökig whiskey, det var valfritt.
 Och efter allt ätande öppnades baren och det var fria drinkar… usch, det känner jag idag, inte är man då någon chaufför inte, tur att man är ledig och faktiskt kan gå i säng, om man vill.
Vi hade i alla fall jättetrevligt och fick skratta åt alla dråpligheter vi alla någon gång varit utsatt för. Många är historierna men dom tänker jag inte skriva om här… i alla fall inte nu 🙂
Önskar er alla en fin söndag, skrev hon och gäspade stort.
 
Maria Lundmark Hällsten