Tillbaka :-)

 

Så var internet problemet löst och man är tillbaka på banan igen. Systemet skulle uppdateras på något sätt, och vi hade fått information om det, för längesedan. Innan den första eller om det var de tredje, november, skulle vi ha gjort det och det hade vi… trodde vi ju, eftersom datorerna fungerade efter detta datum.
Nu råkade T3, inte ha gjort om sitt system förrän i måndags och där hade vi alltså problemet. Vi hade missat att justera routern och därmed försvann vårat internet.
Nu får jag då tacka för att T3 faktiskt hörde av sig igår… en timme efter mitt blogginlägg med kopian på mejlet, och där fick jag då denna möjliga förklaring, som visade sig stämma.
Det enda jag nu har en fundering kvar om, är varför… varför kunde man inte talat om detta redan i måndags, dom måste väl ändå ha vetat vad dom själva gjort, just den dagen, eller???
Nå, nu är det ur världen och äntligen kan man känna sig ”normal” igen 🙂
Vet ni vad vi gjorde idag, dan innan första advent… jo, vi backade ut Camaron från garaget och gjorde oss en sväng runt Umeå, haha… inte en bil man förväntar sig att möta, så här sent i november. Det enda problemet är att vi inte har någon värme i bilen så det blev ingen längre utflykt.
Nu ska jag koka oss lite kaffe och kolla vad man kan hitta på tvn. Ha en fin kväll, allihop!
Etiketter: , ,

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.