Ofrivilliga Modeller

 

Vi skulle försöka oss på den årliga julbilden med katter på, i förrgårkväll. Det gick inte så där jättebra. Nicco stod beredd med kameran men modellerna var inte så villiga.
Jag gick ner i källaren för att gräva fram lite rekvisita och hittade denna roliga sak:
Här kan dagens adventskalender slänga sig i väggen, eller hur? Dom runda sakerna är luckor.
Nå, när katterna var svårfotade sa jag till Nicco att gå in ena vägen till matrummet, tända lampan och göra kameran redo, så skulle jag ta Enya, gå in genom den andra dörren och sätta ner henne vid julklapparna.
Ja, det funkade ju alldeles utmärkt, hon har aldrig fått vara i det rummet och sprang runt som en pellefjant och ville inte alla sitta still någonstans. Sen fick vi syn på stackars Eloise, som satt utanför och undrade vad tusan vi höll på med, Nicco fotade henne:
Vad kan man göra annat än att skratta. Till slut satt jag henne på julklappshögen och där blev det några kort tagna, dom är inte klara än, Nicco håller på att redigera lite, så den får ni se sedan. Önskar er alla en fin dag!
Etiketter: , , , , ,

6 kommentarer

  1. Åsa

    Men Maria det är ett släktdrag som finns i Svensson släkten dvs Mostra, min mamma, Åke och jag så leta mera ska du se du hittar massor av spännande saker både här och där :).

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Åsa (2011-12-15 16:25)
    Hahaa… att spara saker ja, jo tack, jag vet, din kära kusin är en riktig expert 🙂 Och svärmora, din moster, har till och med sparat julklappsrimmen därnere, dom återanvändes med jämna mellanrum.

  3. Marja Granqvist

    Tack för det goda skrattet! Vilket underbart foto på Eloise när hon sitter bakom dörren.
    Finaste julkalendern! Hur gammal är den månne? Du har många skatter i dina gömmor.
    Ha en bra kväll. Kram

  4. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Marja Granqvist (2011-12-15 19:26)
    Åke kommer inte ihåg den… så vem vet, den kan vara från början av 50-talet eller början av 60, då kanske det inte skulle vara så konstigt om han inte kommer ihåg den, heller, då var han ju lill-liten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten