Knaprar medicin, hoppas slippa…

Nu har jag varit på hud, vi kom överens om att jag ska prova en annan medicin än den jag knaprat i snart 14 år, det är ju trots allt en typ av penicilin och vissa saker kan ju bli resistenta om man inte förnyar sig.

Sitter och läser bipacksedeln, vilket jag oftast brukar undvika att göra, för då åker man väl på alltihop man bara kan, nå, visst är det lite knepigt att en medicin du äter för en hudåtkomma som ger utslag etc, har en biverkning som ger hudutslag??? Mm, ja, det tycker då jag låter knäppt 🙂

Jaja, vi får hoppas att man slipper biverkningar såsom uppsvullen tunga, andnöd, permanent missfärgning av tänderna samt tryck i huvudet m.m det kan ju bli bra också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.