Jag… en get

Klickade på en länk som lämnats i en kommentar, och hamnade på en sida om horoskop. Där fick jag minsann veta att jag är en get… enligt kinesiska horoskopet, annars är jag född i tvillingens tecken. Och detta ska då vara speciellt för geten:

Geten

Geten

 

 

Geten
Elegant och optimistisk, snäll och lättsam, beskriver en Gets personlighet. De kan även vara spekulerande och missnöjda, redo att kasta in handduken så fort det blir problem. De kan vara charmerande utan att avslöja sina egentliga känslor. Geten är både talangfull och fantasifull och har god hand med allt som rör kreativitet.

Positiva egenskaper: Empatisk, förstående, lyckosam, för sig väl
Negativa egenskaper: Pessimistisk, konflikträdd, känslig, opraktisk

Motto: ”Jag beror

Mja, en hel del stämmer nog in, men att jag skulle vara konflikträdd vet jag inte om jag håller med om, däremot har jag blivit kallad för "diplomaten" och det tar jag som en komplimang 🙂

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Marja Granqvist (2012-01-16 23:22)
    Jag kollade en annan sida, där stod det kilometervis, hur en get är, och väldigt mycket stämmer in, förutom att en get, absolut INTE, ska vara tillsammans med en hund… och en hund, det är Åke det,där hade dom nog allt fel 🙂 Man får ta horoskopen med 1 nypa salt och en annan nypa förnuft, men det är roligt att läsa i alla fall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.