Fototriss

Schlager, glitter och glamour, är temat den här gången. Och alla som känner mig vet att schlager och melodifestivaler är så långt ifrån mitt intresse så detta blev lite knepigt, men…

Jag resonerade nu så här. Barnet på detta kort är för mig en total främling… och främling leder mig till schlagerlåten med samma namn, "främling" med Carola Häggkvist som förövrigt var den sista melodifestival som jag följde med i.

Schlager:

Sedan fortsätter jag med bilden på glitter, den var lite lättare, tyvärr fick jag det inte till att glittra lika mycket som det faktiskt gör i verkligenheten men…

Glitter:

Och slutligen glamour, något som kan vara så många olika saker men för mig är det lite lyx, sånt som man kanske inte kostar på sig varje dag och när det kommer till blommor så är det något som jag sällan köper åt mig själv, men nu kunde jag inte låta bli, tyckte dom såg så fina ut.

Glamour:

Följ den här länken om ni vill se mer av schlager, glitter och glamour: http://fototriss.blogspot.com/

Och sedan har ni en länk till, eftersom denna gång är det tävling och hör och häpna, man kan vinna en resa till Stockholm och få se på melodifestivalen… live, och det vore väl kindligt för mig, om jag skulle vinna en sån grej 🙂

Varsågoda: https://svenskaspel.se/?pageid=/bingo

 

10 kommentarer

 1. Anitas Blogg - Malta

  Ha,ha. du var ju riktigt fyndig ! Mycket bra trissat till temat och tack för dina rader hos mig. Nä, schlager och melodi festivaler är inget för mig heller. Att jag med mitt bidrag skulle vinna är en utopi. Skulle under ske ger jag bort vinsten. Jag bor dessutom på Malta så det blir lite långt att resa 😉

 2. Åke

  Schlagerområdet för mig tillbaka då det var artister som hölli i flera år. Idag är artisterna inte med länge, teorin där kan nog diskuteras. Stort + för din tolkning. Främling får mig att smaila 😉

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Åke (2012-02-27 08:46)
  Jag gillar inte alls upplägget dom har idag, av melodifestivalen, hysteri, man ska ringa kors och tvärs och rösta och det ska dras ut i evigheter, nä, det får vara för mig. Främligen hittade jag i en låda 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.