Skämt???

 

Jag och Nicco var på Maxi i förrgår och just innanför dörrarna finns det ju smink och annat i stora berg. Passerade en hylla med något som för mina ögon såg lockande ut, jag undrade vad det var… mjo, en typ av lypsyl innehållandes collagen. Men vad är detta för skämt???
Frågade Nicco som visste vad det var, man smörjer in läpparna, det börjar svida och sedan svullnar dom upp. Det var det absolut dummaste jag hört, hur kan dom ens komma på tanken att göra något sådant? Bredvid låg burkar med body butter, samma märke och samma färg och mönster på burkarna som på stiften, kunde ju inte låta bli att tvärt tänka att det kanske innehöll collagen det med, smörj in dig och du sväller upp där du vill… kanske brösten, nä usch, hoppas ingen köper det där skräpet.
Jag var till ”bloggHelena” igår och drack kaffe och åt bulla, det var trevligt, fick även träffa hennes småpojkar, som var hemma och hade sportlov. Sedan åkte jag förbi Ålidhem och köpte degen, så nu Kerstin, finns det ett paket till dig i vår frys, 30:- svenska enkronor, så är det ditt 🙂
Och kvällen eller eftermiddagen avslutade jag ju på Plaza hotell, det var faktiskt riktigt roligt och intressant att diskutera i grupp, vad man tycker och tänker om vissa saker. Och det bästa av allt är ju att man dessutom får betalt för det 🙂 Och vet ni vad… det var inget jag anmält mig till, utan ibland ringer dom på måfå och lyckas hitta folk som ställer upp, ha, vilken grej. Är det fler som är intresserad av att anmäla sig dit så kan ni ju höra av er till mig så ska jag tala om hur ni ska gå tillväga.
Strötittade på efterlyst igår kväll och hörde på ett öra om dom här som ringer upp och låtsas vara från olika företag och ställer frågor som anspelar på sex… lägg på luren, var det tips man fick, att man skulle gör om man blev utsatt för detta.
Ja, förmodligen är det så man ska göra… men jag vet vad jag skulle gjort… hämtat en visselpipa och tagit ett rejält djupt andetag, tror ni jag bli stämd sedan för att ha förstört hörsel för en ”stackars” människa? Ja vem vet, med Sveriges lagar och reglementen så skulle jag väl det trots att jag skulle tycka att människan fick skylla sig själv… sorry, du ringde till fel person, det är inte din dag idag.
Önskar er alla en fantastiskt fin torsdag!
Etiketter: , , , ,

6 kommentarer

 1. Marja Granqvist

  Johanna hade en sådan där läppglans, men jag tyckte inte att det gjorde hennes läppar större. Trams är vad jag tycker om det.
  Rolig idé det där med visselpipan… tror jag ska skaffa mig en och sedan hoppas att någon ringer.:):) Fast jag har ju nixat.
  Ha en bra dag. Kram

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Marja Granqvist (2012-03-08 14:35)
  Ja, jag fattar inte heller vart tjejerna fått för sig varför stora läppar är något man ska ha *suck*. En visselpipa kan vara en bra investering hehe…

 3. Anders

  Begriper mig förvisso inte på mode, men fattar tyvärr inte varför det anses snyggt med stora läppar. Tycker att kvinnor med plastikförstorade läppar mest ser ut som om de blivit bistungna 🙂 Titta bara på Lisa Rinna som gjort tvärtom och förminskat sina läppar. Hon ser betydligt vettigare ut nu än före operationen: http://www.people.com/people/article/0,,20433966,00.html?xid=rss-topheadlines

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.