Värre än en snigel på ögat

En brittisk kyrkoherde uppsökte läkarvård i Sheffield nyligen sedan han fått en potatis i rumpan. Mannen, som är i 50-årsåldern, hävdade att päran hamnat där av en ren olyckshändelse.

“Han förklarade för mig, med full uppriktighet, att han hängde upp gardiner i köket naken och att han ramlat bakåt på bordet och landat på potatisen”, säger en sjuksköterska enligt brittiska Metro.co.uk.

“Det är inte mitt jobb att ifrågasätta hans förklaring”, tillägger hon och berättar att de tidigare tagit emot patienter med gurkor, nejlikor och en rysk “matrjosjka” i baken.

Potatisen fick avlägsnas med kirurgiskt ingrepp.

Rotfrukten på bilden har ingenting med personen i texten att göra.

Källa: Metro

6 kommentarer

  1. MyPress.SE - Universal News Agency

    UPPLYSNINGSVIS “matrjosjka” är en rysk docka snidad i trä. Livet är som på en pinne kan man säga… Prästen måste missförstått hur potatisen som rotfrukt ska ”inmundigas”. Nejlikor (Dianthus-arter) har ”irriterande egenskaper” och gurkor används främst av kvinnor ”snittat till sallad” 🙂

  2. MyPress.SE - Universal News Agency

    UPPLYSNINGSVIS II “matrjosjka” ”må brukes” varsamt! Vanligtvis delas dockan vid ”särdragning” och ut föds en ny i mindre variant. Fenomenet med oavsiktlig delning i avloppssystemet kan med fördel hindras med bruk av superlim! Användningen av dessa ryska dockor kanske skett med åtanke att större modell kan behövas efter som tiden går? I övrigt har kyrkan visat sig börja med smått för njutnings skull, vilket är både fel och riktigt ”kinky” men även där fyller ”matrjosjka” sitt syfte, utan barn.

  3. MyPress.SE - Universal News Agency @ UMEÅ KOMMUN - Våld och övergrepp

    Visst blir det värre om kyrkans representanter ”bakar” med ditt barn? Umeå Socialnämnd står upp för flickor enbart, men pojkar? Tränas dom för “matrjosjka”? Nu talar jag om Umeå Kommun där personal ingår i den manshatande organisationen Centrum mot våld där chefsåklagaren är ordförande och hon är inte ensam… Här kan misstänkas mordet på Tomtebo (pojke) berott på Umeå Socialnämnd och åklagarkammaren i Västerbotten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten