Smet efter olycka

Hm… grunnar lite, ja, det kan ju faktiskt vara mycket, det kan vara bensin som efterlämnar ett smetigt avtryck på asfalten, eller olja, ja ni fattar 🙂

Smet – efter – olycka = bensin, olja, diesel, (mindre roligt) blod, och andra vätskor

2 kommentarer

 1. Mormor

  Det ligger igjen mye rart etter ulykker og ofte blir som en deig (smet), ikke trivelig.

  Jeg fant kommentaren din hos meg på ”Solskinnsmennesker”. I Blogglandia finnes det så mange menensker som får meg til å smile inni meg, når jeg tenker på dem. Det er dem jeg kaller for ”Solskinnsmennesker”. Jeg behøver ikke være enig med dem. Men de må få meg til å føle litt munterhet og glede, når jeg tenker på dem.
  Noen av mine ”Solskinnsmennesker” vil ikke ha det man kaller for ”awards”, ofte fordi det påminner om kjedebrev og fordi det, noen ganger, er vanskelig å vite hvem man vil velge som neste ledd i kjeden.
  ”Solskinnsmennesker” pålegges ikke noe, bare å være der, et eller annet sted ute på nettet, slik at jeg kan lese hva de har skrevet. Og smile inni meg, når jeg tenker på dem.
  Ha en nydelig lørdagskveld og det var veldig hyggelig å møte deg på siden om ”Solskinnsmennsker”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.