En ny uppfinning?

 

Nu har vi fått tag i en revisor som ska ta hand om våra deklarationer, skönt. Och med papperen som ska lämnas in på måndag skulle jag skriva ut ett papper på våra kontaktuppgifter och sånt där.
Funkade ju otroligt bra… papperet kom ut, blankt och fint. Nu pratar vi dessutom om vår nyinköpta skrivare som fungerade så bra sist, jag använde den.
Nå, jag gick in på skrivarens sida och hittade där en knapp att klicka på om man ville rengöra bläckpatronerna… jag klickade där och se, skrivaren började arbeta och till slut kom det ut ett papper… med färg på. Om man inte var nöjd med resultatet skulle man klicka på djuprengöring.
Jamen jösses vilken grej, ett klick och den städar alldeles själv. Kan ingen uppfinna ett sånt kylskåp… klicka på djuprengöring och kylskåpet tömmer sig själv, städar upp alla fläckar och fylls på igen. Eller varför inte en ”gör det själv” apparat som tar rubbet, golv, mattor, fönster, allt du behöver kunna är konsten att klicka på rätt knapp.
Ja, nu funkar skrivaren igen men det dök upp en liten varning om att bläcket håller på att ta slut, så det är läge att köpa nytt. Även detta skulle ju funka då kylskåpet är färdigstädat: Mjölknivån är låg, vänligen fyll på!
Moahaha…
//Maria ”har lite att göra” Hällsten

 

 

Etiketter: , , , , , , ,

6 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Jag vill också ha en skrivare så att jag kan skriva ut foton och grejs 🙂
    Annars behöver jag aldrig skriva ut nåt men när jag måste det så blir det att ränna iväg på biblo som man får hoppas har öppet just DÅ!! Haha..

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Helena Nilsson Springare (2012-04-15 09:06)
    Dom är ju rätt så billig idag, och då ingår dessutom skanner och kopiator, men man ska nog göra som säljaren sa, skriva ut åtminstone ett papper i månaden så bläcket inte torkar ut. Vi behöver ju inte använda den så ofta så man glömmer bort att man har den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.