Skämmigt… Nordea!!!

 

Jag och mamma var på Maxi och handlade, framme i kassan så tar jag då fram mitt bankkort och ska betala men blir nekad två gånger i följd, uttag medges ej.
Nähä, vaddå skämmigt, och vad hjälper det att jag säger att jag VET, att det finns pengar på kortet, människor runt omkring kan ju för det, tänka att man är en sån med noll koll, dessutom godkänner ju inte dom några köp om det står på det viset.
Nu hade jag turen att faktiskt stå bakom min mamma i kön, vilket vi inte planerat, utan vi skulle mötas upp vid utgången, så jag fick fråga henne om hon kunde låna mig pengar, för jag har klippt alla våra andra kort, så något annat alternativ, hade jag ju inte.
Provade sedan bankomaten där utanför, uttag medges ej, kommer hem och ska logga in, men dom har tekniska problem, telefon banken funkar inte heller. Nå, nu vet jag i alla fall vart felet låg, inte var det att någon tömt mitt konto på pengar utan det var Nordea som hade problem.
Och detta, mina vänner, är inte första gången.  Om jag nu hade varit ensam där, hade jag ju varit tvungen att gå tillbaka med alla saker jag köpt, och åkt hem igen… tomhänt, och inte hade väl Nordea ersatt mig för den kostnaden att åka fram och tillbaka?
Nu känns det då väldigt osäkert, vad jag kommer att göra, jag vill ju ha en backup, nästa gång, men jag vill inte betala för att ha ett kort som kanske ska användas vid kris…njae, men ladda mitt vanliga Ica kort som inte är kopplat till något VISA eller MasterCard, borde ju funka, fast bara om betalningen ska ske på Ica, vill säga, hm…
Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Det där har hänt mig ett par gånger och första gången var jag övertygad om att någon tömt mitt konto. Jag gick till automaten och fick ut pengar, men såg att mitt ’misslyckade’ köp var registrerat två gånger. Det var på Coop och Kundtjänst fick ringa och fixa det hela. Jätteirriterande!
    Tur du hade mamma med.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.