Visste ni detta?

 

Visste ni att, om ni får ett mms, och svarar på det, så betalar ni samma pris som om ni skickat ett mms, istället för om man skriver ett nytt sms, som svar?
Jag kom på det då jag har en mobil som jag laddat med dessa så kallade gratis sms (som man ju naturligtvis betalar för) och jag hade inga andra pengar laddade på den. Fick ett mms, d.v.s. en bild skickad till mig, och jag tryckte på svara och fick meddelande om att jag inte hade tillräckligt med pengar på mobilen för att skicka detta.
Gjorde alltså ett nytt sms och då var det som vanligt igen. Svarar man på ett mms så är det som om man vidarebefordrar bilden igen, även fast mottagaren inte får en bild tillbaka, men ni får ändå betala för det… så, då vet ni det.
Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.