Det värsta han någonsin sett!

 

Följande finns att läsa på netdoktor.se, där det skrivits om sjukdomen MS, och jag citerar: Risken ökar om man vet att man haft sjukdomen körtelfeber.
Hm… den meningen måste ju innehålla nåt fel, för annars innebär det att OM, man faktiskt haft körtelfeber, och INTE vet om det, så blir alltså risken inte större att man kan få MS… man vet ju inte.
Samtidigt som det vore fruktansvärt konstigt om man haft körtelfeber, och inte vetat om det. Vi har nämligen viss erfarenhet av just körtelfeber, här i familjen.
Det var Theresé som åkte på den då hon var 13 år. Hon låg pall i våran tv rums soffa, i tre veckor, med hög feber. Uppe på infektion, frågade dom när vi var inne på den tredje veckan, om jag ville att hon skulle läggas in där, men själv ville hon ju inte det, så hon slapp.
Hon var på vårdcentralen, innan dess och träffade en viss läkare som sa, då han såg henne: Det var det värsta jag sett, hur du ser ut! Det lustiga med det var att samme läkare, året innan, jobbade uppe på akuten, den gången hade Theresé nässelutslag, och det var inte måttligt heller, då han fick se henne då, sa han exakt samma sak: Det var det värsta jag sett, hur du ser ut, med ett tillägg, han önskade att han haft en kamera för då skulle han ha fotat henne.
Theresé tyckte inte att läkaren var speciellt snäll, vadå det värsta han har sett, hmprh!!!
Ser ut att bli en relativt fin dag idag, sopbilen har precis kört förbi, ja, inte den som samlar upp skräpet från soptunnorna, utan dom som sopar vägarna, igår tog dom trottoaren, så nu kan man snart ta hit fönsterputsaren.
Jag jobbar till två, så jag vet då vad jag ska göra nu… frukost. Önskar er alla en fin torsdag!
Etiketter: , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Lisbet Olofsson

  Den febern är inget att leka med och som du sa att vet man inte om det så är risken mindre. haha…

  Minns att jag pratade med någon läkare i telefon som frågade hur jag såg ut (eksem). Jag svarade att jag såg bra ut och fick snabbt tilkl svar..wow, kan du skicka FOTO.
  Tog en stund innan jag fattade att läkaren skojade med mig eftersom jag var så inne i mina utslag.

  Bowlingtipsen tar jag genast med…HUR kul som helst…haha
  Ha en skön dag

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Lisbet Olofsson (2012-05-03 06:33)
  Haha.. ja ibland kan dom få till det. Jag spelar själv inte bowling, men har en pappa som en gång i tiden tävlade med tegskäglorna, han skulle nog inte följa tipsen, däremot kan nog jag tänka mig det 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.