Vilken ljudnivå

Familjen Brändström/Frank, är ju nere i Tierp för årets första dragracing tävling. Har nyss pratat med Theresé som säger att dom ännu inte hunnit köra något för att det nödvändigtvis ska måsta droppa från himlen hela tiden. Men, dom har resurser att torka banan rätt så snabbt och tydligen håller dom på med det just nu.

Albin Frank ska köra:

Och Albin, råkade vara ett av samtalsämnena igår kväll 🙂

Nicco visade nämligen detta från youtube, kolla in:

 

Ifjol, satt nämligen Albin och sov i solstolen utanför deras buss, uppe i Piteå, och då Monika Öberg gasade iväg med sin Top Fuel, så skulle ni ha sett hur han reagerade, en syn för gudarna… han ruskade till med hela kroppen och höll på tippa stolen, ni kan ju tänka er in vilken ljudnivå det är på dom bilarna 🙂

Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

  1. ingemar wahlström

    Det har skruvats ihop en Corvette med 500 ci + och 6:71 kompressor här och då han startar den med raka rör lovar jag att ingen missar det. Ljuvligt för oss som gillar det…

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till ingemar wahlström (2012-05-12 15:23)
    Ljudet är ju A-O 🙂 Haha… det var ju därför jag gav besiktnigsmannen ett par hörselproppar då jag skulle besikta Camaron, och han hade klagat på ljudet, klart det ska låta. Nu har vi dessutom ett till buller projekt på gården, Buicken är hemtagen och ska vaskas upp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.