Utan vatten i 14 dagar

 

I fjorton dagar försmäktade dom utan vatten och bröd, i detta hus, men se, dom klarade sig i alla fall, våra blommor och växter, utan något frånfall överhuvudtaget, dom är tuktade och vana vid det mesta. Spelar egentligen ingen roll om vi lämnat dom i två eller tre veckor, dom fixar det 🙂
Till och med dom här silverekarna, växer och frodas, jag trodde nu också att dom bara skulle vara plana, nere vid backen och inte skjuta på höjden, men det har då dom här gjort.
Fast det är klart, lite tacksam är nog blommorna i trälådorna, som fått lite vatten av Tord som fixade att gömma bort vår post, dom har jag ju inte heller haft tillfälle att lära upp, hur dom ska bete sig vid svält 🙂
Efter vi ätit middag kom jag på att det var fika på Gammlia, så vi kokade en termos och körde dit med Buicken, det var myyycket folk däruppe, kan det bero på det fina vädret som var, trots att det kom några droppar men det var så lite så det gjorde ingenting.
Miljonstrecket ja, det passerade jag igår, vad kul, tänk en miljon, det är mycket det, och jag tackar mina trogna läsare för erat intresse, det är jättekul att det man skriver kan intressera andra.

Statistik

Bloggens totala antal sidvisningar: 1002374

Nu är kaffet klart och skall avnjutas, våra planer är att ta oss härifrån vid nio… men det har vi sagt förut, jag vet. Ha en fin dag, allihop!
Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.