Jag har kört DKW Cab, jag :)

 

Jag har minsann varit ute och kört DKW Cab jag… i natt. Jag fixade det trots vissa tvivel fån mig själv, det enda problemet var att cabskyddet lossnade och var svårt att få dit igen. Ja… jag har drömt, förstås, vad annars. DKW:n står i ett förråd och har så gjort i ett x antal år, men snart så… kanske den kommer fram från gömmorna.
Kan ha att göra med att jag pratade med Theresé igår och hon håller på att sy en ny bilklädsel till sin DKW, i jeanstyg, jojomensan.
Inte alla som kan gå ut och fixa en kopp med smultron till frukosten på en minut, men det var precis vad jag gjorde igår morse, det räckte både till frukosten och till en blåbärspaj med en touch av smultron, mm.
Jag träffade morsan på Rusta igår sen bjöd hon på kaffe på COOP, var in en sväng och köpte lunch, Åke är fortfarande hemma och sjuk, envis förkylning det där. Jag klippte gräset, tvättade och dammsög, och inte bara det, mina vänner, jag lyckades också montera ihop den där lampan jag köpte på IKEA, alldeles själv 🙂 Fast den sitter inte uppe än, det får Åke fixa. Nu fick dessutom Nicco se hur den ser ut och hon vill ha den uppe i hennes hall, så det är där den kommer att sitta.
Jag mejlade till Tierp och frågade hur långt i förväg man får avboka tävlingen och kan få igen pengarna…svar: senast måndagen före men man får inte igen alla sina pengar, bara 80%. Ja, nu har Åke i alla fall pratat med en Kurtan i Östervåla, och han hörs kunna ha en kamaxel, kedja, luftfilter och rem, så då bör ju det lösa sig.
Önskar er alla en fin torsdag!
 
Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Åke

    En killes förkylning är absolut inget att leka med, nu sköter du om Åke 😉 Smultron kan jag faktiskt gå ut och plocka på tomtgränsen, men tack för tipset till filen 🙂 Tierp ska nog jag till också… vi har haft ett jippo ihop med Bröderna Leanders i våras och blir nog igen. DKW Cab har jag åkt en gång i tiden också… pappas kompis hade en som vi lövade en midsommarafton för mycket länge sedan och gjorde en sväng. Jag var med när den lastades och såldes på tidigt 70 tal. Pyssla nu om Åke så att kamaxel och lyftare kommer på plats.

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Åke (2012-08-09 11:05)
    Jo jag vet, hahaa… försöker tala om för honom att man INTE har feber om termometern visar på 36 grader, men han tror inte på mig. Bröderna Leanders, hm… vi fick höra talas om dom i Kubbe för första gången, och har förstått att man egentligen ska veta vilka dom är. Just Åkes Dkw cab, är han ensam om i Sverige, det är en 54:a, det ska finnas tre 55:or intagna. Nog vet du att han blir ompysslad så det räcker till och blir över 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.