En unik djurras…Fluffy heter h*n

 

Det blev en lite annorlunda arbetskväll igår…ingen städning, eftersom lägenheten var nystädad, vi satt mest ute på balkongen, dit jag tagit med ett bord och en stol. Var upp en sväng på centrum bara, och hem till chefen för att hämta upp några små pinaler som hon behövde till idag.
Vad man märkte av direkt var ljudet och rörelserna därute, det är som att jämföra att bo vid en landsväg i Jukkasjärvi kontra ett hus tio meter från E4:an. Inte för biltrafikens skull, men vad mycket mer folk det är i rörelse på det nya stället, hela tiden går det förbi människor, cyklar rasslar omkring, en kille på skateboard som drogs fram av hund (killen med panik i rösten som ville att hunden skull stanna), barn med fotbollar, mycket prat från alla balkonger, hundars skällande, och katters jamande.
På det gamla stället är det bara grannarna i samma ingång vi ser… en gång i timmen, ja, och alla arbetare förstås, som råkar vara där nu, men då är detta roligare att lyssna på. Mer levande, och det kan ju med andra ord vara lite spännande också, kan ju komma en hund i racer fart med något annat kopplat bakom sig 🙂
Apropå katter, så skickade Theresé en länk till några roliga annonser dom haft på blocket och nu kan man tydligen gå in och rösta på den man tycker är bäst… jag har inte röstat men om jag skulle välja tror jag att jag tar den renrasiga katten Fluffy, hahaa… den var bra. Här har ni länken: http://roligasteannonsen.blocket.se/
Annars är allt som vanligt, det är fredag idag, älskar fredagar, ska fara på Momentum eller vad det nu heter, och fixa två hjulkullager till dragstern sedan kanske mamma bjuder på en kaffe innan jag börjar jobba, och imorgon… mina vänner, är det sovmorgon. Önskar er alla en fin fredag!
 
 
Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.