Ingen förklaring?

 

Jag vistades en del ute i regnet igår, eftersom chefen hade en inbokad tid och ingen färdtjänst fanns att tillgå, så vi gick. Och naturligtvis då det regnade som mest… vad annars?
Nå, vi är ju inte gjorda av socker, som hon så vackert brukar säga och det stämmer ju. Däremot är det något som brukar hända med mitt hår, då det regnar, och jag tycks minnas att jag skrivit om det förut men här kommer det i alla fall.
Mitt hår blir lockigt… korkskruvar, varför?
Jag vet att jag läst att dom som har självlockigt hår, har det eftersom deras hårsäckar, sitter inte rakt ner, som det gör på alla som har rakt hår, utan dom sitter snett nedåt, och därför blir hårstråna vridna/lockiga då dom växer ut. Mja, det låter ju sannolikt ganska så bra, en förklaring jag tror på.
Men det förklarar inte varför mitt hår blir lockigt. Det händer ju aldrig då jag tvättar det som vanligt, hemma, även fast proceduren är densamma, det får självtorka och jag borstar inte ut det. Mina hårsäckar kan ju inte krokna av regnvatten, eller hur? Jaja, tur att det inte blir så här då:
När jag kom hem så visade Åke på en faktura som vi missat att betala… den har fallit mellan stolarna som det så vackert heter. Jag läste igenom vad som stod på den och titta här:
Nu var dom väl fyndiga på UMEVA, inga hot om inkasso eller kravavgifter, utan dom börjar med orden: Glömt att betala? Sådant händer den bäste. I varje fall har vi inte fått in pengarna för fakturan enligt ovan. Och det bästa av allt, betalar vi inom tio dagar slipper vi kravet…där fick dom ett plus i kanten 🙂
Önskar er alla en fin onsdag!
 
 
 
Etiketter: , , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Anne-Marie Mäkelä (2012-08-22 18:10)
    Ja… jag vet inte jag, mamma säger att det beror på att regnvattnet är så mycket mjukare, och därför blir det inte samma sak, hm, ja, varför inte. Jag får spara på regnvatten då och spraya på lite, så slipper jag permanenta mig, den dagen jag känner för lockar, och billigt blir det 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten