Tjopptjopp så var den gjord!

 

Det var den helgen det…tjopptjopp så var den gjord. Igår kom Jan A och Ingegerd hit, dom hade ett uppdrag. En el cykel som behövde en liten pinal för att gå som den skulle. Och det fixade Åke och Jan i garaget. Sedan blev det kaffe och nybakesockerkakan och en oäcklig kaka, inköpt på HP:s, jojo, här kostar vi på.
Åke fixade med dragstern och fick in den i bussen, för att rydda lite plats i garaget, sen påbörjade han lite mekande med bussen, den ska ju in på besiktning om en månad, och vi har väl tänkt rega om den för kula.
På kvällen kom mina föräldrar hit med två kassar älgkött, inte alls dumt, så nu är frysen fylld därnere, och sockerkakan tog slut, hm…
Idag blir det en lättsam dag på jobbet, skulle jag tippa, eftersom jag bara ska var där till elva och sedan ska jag ju iväg på den där lunchen med assistansbolaget vi är anställda av. Och det stoppade ju inte där, vi ska ju även ut på middag med dom ikväll.
Så den här dagen kommer att försvinna dubbelt så fort som helgen gjorde, och det är nog fakta och inget antagande. Nu kommer också en liten påminnelse till er som har en bil som ni skulle vilja ha ut och lufta.
Personen (Åke) och bilen på bilderna har inget med texten att göra 🙂
På lördagen är det den årliga skogscruisingen med Nailheads i spetsen, kolla in deras hemsida för vidare information. http://nailheads.nu/
Önskar er alla en fin måndag!
Etiketter: , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.