Det regnade popcorn…

 

Åke satt vid middagen igår och pratade om Cornelis Vreeswijks son…och något han gjort, sen undrade han om vi hade sett filmen om Cornelis, ja, svarade jag, det var ju då som hmhm hällde ut popcorn bägaren över snubben framför. Hahaa…
Jag skriver nu hmhm, för jag är inte så säker på att h*n vill nämnas med namn, även fast den bästa kan göra bort sig ibland, och det var faktiskt ganska roligt, kanske inte för snubben som fick det över sig, men för oss i den bakre raden 🙂
H*n hade nu köpt en stor bägare popcorn, vi spanade in en bra plats, h*n gick in före mig och sedan kom jag och Åke och fyllde ut platserna. Då h*n skulle sätta sig ner, så blev det samma effekt som när du håller ett glas vatten i handen, och det råkar vara samma hand där du har klockan på armen och någon frågar vad klockan är… givetvis, om man nu inte tänker sig för så spiller man ut vattnet då man vrider på handen.
Exakt så blev det då h*n böjde sig fram för att fälla ner sin sittplats, *rassel*, så hade h*n tömt halva bägaren över killen som satt i raden nedanför. Ja ni, om inte annat blev han överraskad då han fick ett popcornasregn över sig, och h*n visste inte riktigt vad h*n skulle säga eller göra. Ja, visst, h*n bad ju om ursäkt och försökte borsta av honom det värsta, hur lätt det nu är då man står en trappa upp. Jaja, vi fick oss ett gott skratt i alla fall, även om det säkert kändes något kymigt också.
Igår var det bastukväll, och vi var fulltaliga, även om vi nu, inte är lika många som vi en gång var. Vi pratar som vanligt om livet, vad vi gör på dagarna, vad som komma skall och om drömmar, sånt som varit och sånt som kan bli, om det går som planerat, vill säga.
Och idag, ska jag först med Nicco på ett möte och sedan ska jag följa med mamma på Coop, hon hade några ärenden dit, och sen får vi se vad det blir. Önskar er alla en fin tisdag!
Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten