Ska man tro på det?

 

Vad less man blir på reklam om olika typer av hudkrämer… va, man ska tydligen bli rynkfri, 30 år yngre och jättelen, men kolla in hur människorna i reklamen ser ut.
Vita som spöken, retuscherade så det är knappt man ser någon näsa, är det så där man börjar se ut efter användandet av krämerna så tror jag att jag låter bli… fast egentligen tror jag mig veta att det bara är rena lögner ändå.
Och inte schampo/balsam reklamerna att förglömma, där du helt plötsligt får så blankt och högskinande hår att det är knappt att det kan sitta fast på skallen. Tjockt så att mössa på huvudet bara är att glömma och knappast lönt att prova borsta om du inte har någon som kan hjälpa dig. Jodå… så kan det tydligen bli om man inte passar sig 🙂
Etiketter: , ,

4 kommentarer

 1. Tina

  Åh!, söt bild på laman!!

  Världens bästa hudvård, by the way, är medicinsk,
  passar alla hudtyper och även kvinnor och män,
  och heter NeoStrata!

  Väl beprövat sedan 50 år over there, från början skapat för de med hudsjukdomar.
  Fretaget med deras två kända forskare har hundratals patent, som andra meer tjusiga(och svindyra)märken betalar sköna pengar för att få ta del av de hudcellstimulerande ingredienserna, samma lika som de vi själva har i kroppen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.