Hur tänker man då?

 

En sak som jag funderat över… en del… ja jag vet, jag funderar så mycket så hälften skulle räcka, men ändå 🙂
Det är när man ligger och kör bil, hahaa… det där lät ju inte riktigt klokt, jag brukar inte LIGGA och köra bil, men man brukar ju säga att man ligger efter vägen, nå, när man sitter, och kör bil och det är tvåfiligt, så är det inte alltför ovanligt att det kommer bilar i det vänstra körfältet och sedan ska dom in i det högra, men kan aldrig någonsin, bara lätta på gasen och glida in bakom din bil, nejdå, det ska pressas förbi och sedan … tvärsvängas in, framför nosen på dig så man får bromsa in.
Hur tänker man då? Hade det inte varit mindre riskfyllt att bara glida in bakom, eller tror man att man tjänar flera minuter på att komma förbi en stackars bil, är man cool, eller är man bara rent utav sagt…dum? Hm… ska fundera vidare i ämnet. Ha det gott i snön!
Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Jan A (2012-12-07 18:31)
    Nä det är väl det där omtalade körkortet i flingpaketet. Nädu, jag har inte hållit i en spade, mina händer fixar inte skottningen, räcker med att borsta av bilen så är jag slut. Tur att Åke kör slungan 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.