Blixt (halk) rapport

Nu har vi varit ute och sladdat med elstolen, jätte spännande att gå utför en backe och det inte finns en tillstymmelse till grusbit på vägen. Till och med hunden gick alldeles intill stolen och glodde på mig, precis som om det var jag som orsakade hans flättande kors och tvärs över gångbanan.

Det otäcka med elstolen är ju att den drar hela tiden, och börjar det gå utför och lite snabbare så vill man automatiskt bromsa med fötterna, men vad hjälper det då det bara är is… ingenting, det enda som händer är att man tolkar efter stolen istället, ujuj vilken syn!!!

Jaja, nu har vi då gjort bort dagens utesaker, så nu får vi hålla oss inne, och det känns som tryggare. Klart, jag ska ju hem sedan,men då sitter jag åtminstone i bilen och står inte på fötterna.

Over and out, från Ålidhem.

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.