”aha… jag förstod det” , upplevelse

 

Årets sista måndag… och vi är, varje dag, en dag närmare jul… jojomensan. Och det är inte enbart om man tror på profeter, utan det är dagens sanning det.
Min ”gammboss”, Annika ni vet, skickade ett sms igår då jag var på jobbet och skrev att hon hade en present till mig som jag kunde inhämta om jag var ute och körde, så jag svängde förbi efter jobbet och kolla vad hon hittat till mig som hon tyckte att jag skulle ha nu ikväll:
Ja, sa hon, när jag hittade den där så stod det återigen Maria, skrivet över den… ni vet, jag fick ju det där döskalle halsbandet av henne för nåt år sedan, med samma motivering, och den här väskan matchar ju perfekt, och tillsammans med örhänget från Nicco så måste det bli en fulländad matchning.
Sen vet jag inte om jag ska ta det som en komplimang, att hon förknippar döskallar med mig 🙂
Theresé hittade något som hon tyckte skulle passa vår buss, då vi var på Expo, hon pekade ut den och klart som fasen, då jag såg den så var det ju kört… bara att hala upp plånkan och betala den. Men visst passar den på tävlingarna?
Kanske plockar ur batterierna ur dom översta klockorna, en får ha tiden för förarmötet, och den andra för första start och den sista måste ju visa en rätt tid. Jodå!
Ikväll blir det nyårsfest två hus bort, perfekt avstånd, jag ska nog se om jag kan fixa fördrinkarna härhemma och bara gå över med dom på en bricka… tror ni jag klarar av det konststycket eller kommer det att bli en sån där ”aha… jag förstod det” (men ändå gjorde jag det) upplevelse. Nja, jag kan ju halvfylla glasen och ta det sista då vi kommer dit, så det är nog lugnt (notera ordet nog).
Avslutar med att önska er alla ett riktigt Gott Nytt År och en god fortsättning på det nya året som kommer!
 
Etiketter: , , , , , , , ,

8 kommentarer

 1. per

  Gott slut och gott nytt år från mig,och hälsa Åke. TÄNK NU! IS OCH VATTEN = HALKIGT! Ta sparken till partyt,annars får du väl sitta på akuten i natt,och tänk vilket spritmissbruk om du ramlar :-). Per

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till per (2012-12-31 11:37)
  Hahaa… hm, fast som det ser ut just nu finns det inte en chans att det funkar med spark heller. Kanske bara spiller upp fruktsodan då, så blir det inget missbruk 🙂 Ska hälsa Åke.

 3. Marja Granqvist

  Vilken frän väska!
  Jag skulle nog inte gå ut med en bricka full med glas i den här halkan. Det skulle vara synd på innehållet i glasen.:)
  Ha ett riktigt trevligt nyårsfirande! Så praktiskt att ha nära hem, fast jag har det ännu bättre för min kompis kommer till mig så jag behöver inte gå ut.:)
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.