Detta ligger mig varmt om hjärtat

Nu blev det en svårare utmaning i veckans fototriss, något som ligger en varmt om hjärtat. Ja jösses, det är ju mycket det, skulle ju ha kunnat ta vilken bild som helst från arkivet men får lov att minimera mig till tre stycken. Då börjar jag med denna bild på som får symbolisera mer än en sak, bilar, Sverige och sommar:

Jag fångade yngsta dottern på en sån där ögonblicksbild och jag måste ju säga att jag tycker bilden blev lyckad. Niccolina ligger oss alla varmt om hjärtat och så gör ju även vår andra dotter Theresé samt barnbarnet Sally, men på just den här bilden, blev det bara Nicco:

Avslutningsvis blir det en ren bil bild, min (ok, våran) Buick wildcat, och årsmodellen går ju inte av för hackor, en 67:a förstås 🙂 (Ooopps, avslöjade jag min verkliga ålder nu).

Den här gången är det också en tävling så därför länkar jag till en plats i världen, dit jag skulle kunna tänka mig att åka: http://www.ving.se/searchresult?q=spanien

Tilläggas bör ju också att jag aldrig åkt på någon charterresa förut och har inte varit längre söderut än Tyskland, och dit åkte jag på tummen.

Här kan ni kika på vad som ligger andra, varmt om hjärtat: http://fototriss.blogspot.se/

Maria Lundmark Hällsten