Åh inte visste jag vad det var

 

Blev en rätt så trivsam dag på jobbet igår. Förutom dom vanliga sysslorna så tog vi en promenad upp på centrum och gjorde ett besök på Finas. Jag kostade på mig (fast det är en lögn med modifikation, eftersom personliga assistenter får sånt där gratis), en krokantrulle, min absoluta favorit bland kakor och annat, sedan kollade jag in listan över kaffedrinkar, något jag aldrig brukar ta, och frågade vad en norrländsk latte var för någonting.
Svar: som en vanlig latte fast med hjortronsylt. Hm… detta sa nu Maria absolut ingenting eftersom jag inte har en aning om vad en latte är för nåt heller, men ok, sa jag, jag tar en sån jag. Och den satt inte fel, den heller. Men någon lattedrickare blir jag nog aldrig ändå, tacka vet jag vanligt, kokekaffe.
Nicco kom ut vid tre tiden och tog hunden med sig ut på en långpromenad, lite övning så där på vad som komma skall. Nu är den här hunden på jobbet, inte så drillad i lydnad och övrigt, dessutom är han jättelydig… i tio sekunder, sedan är man tillbaka på ruta ett igen. Precis som om han glömmer bort vad han blivit tillsagd. Men dom fick nog lite övning, bägge två, och det gick ju bara bra.
Och nu Tina… ska här avslöjas vad vi valde till middag, dom där superäckliga baconburgarna på Sibyllas, usch, dom var lika dåliga som sist 🙂 Moahahaa…
Så hade den lördagen passerat och nu sitter man här, söndag… snart kommer kyrkklockorna att sätta igång, jag ska ner i källaren och slänga in badrumsmattan i torktumlaren, och efter lunchen ska jag hälsa på en Ullis, jojomensan. Önskar er alla en fin söndag!
 
 
Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer

  1. Tina

    Såg det ut som sist, på Bussgrilen Sibylla, Umeå?
    Vi fick reklamblad, stod ngt om ombyggt…

    I salla fall så sparade jag naturligtvis rabattkupongerna på alla hemska, heta, nygrillade burgare som smakar absolut och precis som de ska… 😉

  2. Helena Nilsson Springare

    Hmm.. lät skumt som tusan faktiskt.. Men glögg me hjortron, de e grejjer det! Finns i Gällka minsann 😀 Synd att det är slut på glöggtider. Men jag ska i ärlighetens namn erkänna att jag har kvar TRE stjärnor i mina fönster. Jag antar att folk tycker att det är skumt, men vaffaan.. så länge det inte är tomtar! Haha..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.