Vilken tok!!!

 

Jag blev ju uppringd igår… av Länsförsäkringar, som jag bloggat om, snyggt jobbat, vad glad jag blir då jag slipper ringa utan dom tar första steget. Efter lite prat, och jag hade hunnit plocka fram fakturorna så visade det sig, rätt så snart att den ena, faktiskt var från Folksam, och inte Länsförsäkringar.
Och nu blev man ju lite brydd, har vi betalat två villaförsäkringar eller vad? Vi pratade vidare och jag bestämde mig rätt tidigt att vi ska behålla Länsförsäkringar då dom inte har någon tilläggs försäkring utan det mesta är redan inbakat, dessutom var ju dom snudd på, 500:- billigare.
Jag fick i alla fall Fredriks telefonnummer och skulle ringa upp honom om det nu är så att vi betalat dubbelt, men jag gjorde en snabb check på bank kontot, och från mitt konto är det då inget betalat till dom, under den aktuella tiden. Och är det nu så, kära vänner, att vi inte gjort det, betalat till dom alltså, så är det ju ett jättefult sätt dom kör med, då dom skickar ut fakturor utan att man bett om det. Skulle ju kunna liknas med så kallade bluff fakturor om man hårdrar det.
Jag får nog allt ringa dit och fråga vad dom menar, (om nu inte dom läser min blogg förstås, och hinner före mig att ringa upp) jag återkommer till er med en fortsättning om detta.
Vidare Läste jag igår om ett hund café som öppnat på Teg, dit man kunde ta med hunden på en fika. Till vovvarna kunde man välja ett tuggben, eller varför inte en hundburgare… jo, ni läste rätt, hund- burgare, hm… och jag tänkte genast att det var ett litet udda namn, vi åker väl inte in på Frasses och köper människoburgare, eller hur. Nåja, affärsidén säger jag inget om, det är väl bara roligt att det poppar upp nya saker och ställen att utforska, det var bara den där hundburgaren som kändes lite kufisk så där 🙂
Emma och mamma kom hit igår kväll på en kaffe och ville ju se Winstone förstås, världens minsta buse, det är verkligen full fart, tro inget annat. Han nöter ut katternas leksaker snabbare än dom, igår fick han tag i deras stora godisgömma, en leksak som är tung och meningen är ju att dom ska lista ut hur man får ut godiset från den.
Ja, den tömde jag rätt så fort, för Winstone slänger ju den där fram och tillbaka så det sprutar ut saker från den, sen drämde han den i dörren och slet runt med den så det var bara att passa sig. Det gör även katterna, dom litar inte riktigt på honom, men bryr sig lite mindre om honom nu i alla fall.
Titta titta, Enya vad han gör nu!
Ja, kolla vilken tok!
 
Tilläggas kan också att det går åt tjugo bilder för att få en.. där han fastnar 🙂
Önskar er alla en fin fredag!
Etiketter: , , , , , ,

8 kommentarer

 1. Marja Granqvist

  Winstone verkar då trivas hos er 🙂 och när han blir lite äldre och lugnare kommer han säkert bli mer social mot katterna. Tur att de har varandra nu.:)
  Fakturan från Folksam kanske är en bluffaktura. En sån tur i så fall att den kom strax efter Länsförsäkringars faktura… annars hade ni kanske betalat den. Hoppas de ringer dig, så du får en klarhet.
  Kram

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Marja Granqvist (2013-03-08 11:18)
  Ja, jag ska kolla upp det där, för antingen har vi ju betalat dubbelt, och det är ju också fel, eftersom försäkringsbolagen brukar stå för uppsägningen, en viss del kan ju också skyllas på att man kanske inte varit uppmärksam, själv, men som sagt, från mitt konto har jag då inte betalat Folksam ifjol, så rimligtvis boprde vi alltså inte ha fått någon ny faktura. Dom ska få några dagar på sig, att ringa, sen får ju jag göra det.

  Han som ringde från Länsförsäkringar sa att han läst din kommentar till mig igår, och att det var så där många försäkringsbolag bär sig åt, det du drabbades av,knäppt!

 3. Helena Nilsson Springare

  Det är väl mer jobb med en valp än med en bebis har jag förstått 😀
  Han lär väl hålla igång er alla haha.. En kompis till mig har två valpar i samma ålder hemma och man blir lite sugen.. ända tills de blir ”jobbiga” hihi…

 4. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Helena Nilsson Springare (2013-03-09 07:25)
  Jag trodde i min enfald att man lätt skulle gå fortare än den lilla skiten, men inte, han hänger runt fötterna heeela tiden, det är bara att passa sig. Du får komma hit och kolla in energiknippet 🙂

 5. Tina

  Fasen, man må ju böra blogga så att man slipper ringa företag! Coolt!!!

  JAG VILL FARA PÅ HUNDFIK O FIKA PÅ TEG MED WW! NU!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.