Ett JÄTTE ben

 

Nicco smsade igår, klockan två, innan jag gått ut genom dörren på jobbet, att hon tagit en kölapp på pass expeditionen, så jag fick ge järnet. När jag stod vid rödljuset för att köra ut på ÖK ringde jag upp och frågade hur många som var före i kön… 4 stycken sa hon, så jag snabbade på, ännu mer.
Då jag kom dit upp var hon inte där, jag ringde men det var mobilsvar, jag smsade, ingenting, men så, efter 5 minuter, tittade hon ut i korridoren, då var dom klar och det enda jag behövde var att fylla i ett papper och sedan legitimera mig.
Vi hade, för att ligga ett steg före, fyllt i ett papper hemma, sånt som vårdnadshavare måste göra då det är en minderårig som söker pass, denna gång fyllde både Åke och jag i, även om jag är ensam vårdnare, bara för att… men se, den gubben gick inte.
Här står det, sa hon som satt bakom skärmen, att du är ensam vårdnadshavare och då är det bara du som ska fylla i papperet, därför var jag tvungen att göra en ny.
Efter  middagen, åkte jag och Nicco till ÖoB för att inhandla lite schampo, deo, och såna saker, men vi kom också hem med ett JÄTTE ben, till Winstone, hahaa… exakt ett sånt som jag fantiserat om att han skulle haft, kolla in hur först Eloise, kommer och sniffar, sedan kommer Enya och undrar vad som ligger på golvet:
Sedan släpper vi in Winstone och han är livrädd, för benet. Han skäller och gömmer sig under bordet, gör tjurrusningar fram emot benet i tron om att det ska anfalla, fortsätter skälla och rusa runt som jag vet inte vad:
Men så till slut, får han i en liten bit och då är han såld, han ligger så förnöjt och gnager och efter en stund får jag ta av honom det, meningen är att det ska bli som ett lördags godis, som han får njuta av då det är lite mer högtidligt… vi får se hur det blir med det 🙂
Annars måste ju detta ben vara värsta bästa varningen till eventuella inbrottstjuvar, inte går du väl in i ett hus om detta ben ligger på bron… i så fall är man nog bra korkad 🙂
Önskar er alla en fin fredag!
Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Tina

    Så festligt! Roligt med alla djuren! Ett sånt hundben ska jag skaffa til mitt blivande hus i solen, och lägga utanför dörren, när vi inte är där! Bra tips! 🙂

    Önslkar Nicco en trevlig resa! & Glad Helg tiller alla!

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Tina (2013-04-06 09:44)
    Hahaa…ja, why not, man kanske skulle sälja såna ben istället för inbrottslarm, betydligt billigare blev det ju, och lyckas inte benet hålla borta tjuven så får man väl smacka på honom med det 🙂 Ska hälsa till Nicco, men hon blir kvar hemma, tre veckor till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.