Finns det nåt värre?

 

Finns inget värre än att vakna med huvudvärk, usch och fy för den lede, och tacka någon för Ipren och kaffe 🙂
Nicco åkte med Åke, direkt på morgonen så jag steg upp sex, för att ta hand om Winstone, nu ligger han så förnöjsamt och försöker käka upp det STORA benet, fast det är inte mycket han får loss från det, men skam den som ger sig.
När jag plockar fram det från skåpet så studsar han på bakbenen, hela vägen från köket till tv rummet, han blir nog en cirkus hund, ska ni se.
Nu ser man hur det smälter ute och kolla, nu är fågelbadet på väg att tina fram, och inte bara det… jag hade ju för sjutton gubbar, fyra solcellslampor där också, fattar inte hur vi kunde glömma att ta in dom, seriöst alltså. Men dom lyser, så även dom har klarat vintern och snön.
Idag ska jag hämta upp mamma på lasarettet, hon har en tid där och då tar vi kanske bara rulltrapporna till fiket på tågstation och tar en lunch där innan vi åker ner på stan där hon har några ärenden.
Men dessförinnan ska jag iväg och träna, och klockan 8 blir det att ringa och boka in en tid åt Eloise, hos veterinären. Det var ju det där med tandstatusen som ska kollas upp. Önskar er alla en fin onsdag!
Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten