Kraftiga tag, aouchh!!!

 

Krafttaget ja…det var dit jag var igår för att justera mina armar. Tina följde med som moraliskt stöd (fast hon garvade mest). Vi började med högerarmen, och det finns inte tillräckligt med svordomar i världen för att beskriva smärtan jag utsattes för.
Kändes det som en kniv, frågade Tina, efteråt…ehhh, ja, en j-vligt slö sådan, när jag tänker efter så var det nog en kniv utan egg, som kördes in i armen och vreds om, och när man tyckte att nu kan det inte bli värre… då blev det, det.
Hade jag i då-läget fått välja, hade jag hellre åkt upp på BB och fött ett barn. Detta var en sån gång då man undrade hur man själv är funtad som utsätter sig för något sånt här, och betala för det:
Men…nu sa han faktiskt att det kan dröja ända till söndagen, innan jag känner någon bättring (kan jag mycket väl tänka mig), och en del av mina problem kommer ifrån att jag är överrörlig i lederna, och det köper jag också rakt av. Jag ska fortsätta med hantlarna och han visade även på en annan övning jag kan göra.
Problemen kan också komma från nacken, och det är jag heller inte förvånad över att höra, då man lätt spänner sig då man tar i, och till slut får man betala detta beteende med något annat.
Nå, nu ska jag låta denna behandling få sjunka in och sedan ska jag se hur pass mycket bättre jag tycker jag blev, om jag sedan vill ta vänster armen, men idag tar det emot att tänka så långt… seriöst. Men inget ont sagt om Krafttaget, han vet vad han gör, det kan jag garantera.
Jag satt ute nästan hela eftermiddagen, och vi åt till och med middag ute, vilken dag, det var. Sedan tvättade jag av Camaron lite lätt, och förundrades över hur snygg den kan se ut på bild, men tyvärr inte på närmare håll.
Idag ska jag jobba 3 timmar på eftermiddagen, men dessförinnan åker jag och Winstone, upp på Mariehem oh hälsar på mamma, kanske vi kan sitta ute där också. Önskar er alla en fin fredag!
Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

8 kommentarer

 1. Tina

  Uj, vilka märken det blev, efteråt!!!

  Jag tycker det känns skillnad direkt, det blir en ömmande behandlingskänsla ist f det obehag som kommer från ens skada…

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Tina (2013-05-17 08:18)
  Nej…det ont det gör ont det gör…haha, dessutom är det på insidan av min arm, så den tar emot hela tiden, i sidan på mig. Men jag väntar med stora förhoppningar om att det ska vara bättre på någon dag.

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Jan A (2013-05-17 08:58)
  Det kom faktiskt tårar, helt ofrivilligt, men det var ju ett eget val, att sätta sig där. Och som sagt, funkar det, så var det värt varje plågsam sekund 🙂

 4. Theresé Hällsten

  Jag skulle nog gjort som Tina… *garvat* Jag trodde han hade stoppat in någon prob eller nåt i armen åtminstone… Typ som där ”puls-chock-grej” som de kan använda på knän och sånt.
  Jag tog ut min p-stav igår, så de massakrerade min arm också… Fast vänster…

 5. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Theresé Hällsten (2013-05-17 13:30)
  Han värmebehandlade först, sedan knåda, trycka och dra och fy f-n, sen var det klart. men han fick avbryta några gånger så jag fick chans att andas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.