Vem är du?

Bild från FB, och kolla in markeringarna, vem är du egentligen?

Jag är absolut racedriver, då jag sitter i startgropen, bägge händerna på det röda fältet. Men privat, hm… en hand längst ner på varsin sidan om mitt grejen… ja jag vet, man ska ha bägge händerna på ratten 🙂

6 kommentarer

 1. Sven.

  Parerar du en sladd (på ishalka) med en eller båda händerna? Min erfarenhet är en hand. Har hållit mig på vägen i alla förekommande väglag i snart 53 år.

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Sven. (2013-05-25 20:01)
  Jag tycker det känns konstigt at hålla i ratten med bägge händerna men vet att dom sa att bägge händerna skulle vara där om man skulle få punktering… men det har jag aldrig fått heller, under mina snart 28 år med körkort 🙂

 3. Sven.

  Skulle vara intressant höra de sk experternas bedömning av min körstil. Fö fartgränserna förslöar körningen och uppmärksamheten.

 4. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Sven. (2013-05-26 01:08)
  Skulle också vara intressant att höra hur många som faktiskt utövar det man fick lära sig på körskolan…dom kanske skulle måsta uppdatera körtekninken 🙂

 5. Tina

  Visst var det så att när krockkuddarna kom, skulle man flytta greppet från kvart i tre till tio i två?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.