Kvinna brutalt misshandlad

Tänkte starta en ny kategori… så får vi se hur länge den kan hållas vid liv. Dagens rubrik, ska den heta. Och där ska jag ta upp vardagliga händelser, som i sig, kanske inte var så farliga som man kan tro, då man läser dom. Och jag tänker nog inte alltid tala om VEM, det handlar om 🙂 Dessutom kommer det alltid att vara en uns sanning i inläggen, dock, något överdrivna.

Så jag börjar med denna: "Kvinna brutalt misshandlad"

Kvinna, utsatte sig själv för en brutal misshandel av en surdegsmacka, och kom in på akuten svårt sargad runt mun och ögon.

Jodå 🙂

För att nu förklara detta påhitt, så kan jag säga att det denna gång var en som skulle käka just en sådan macka, men just i det ögonblick mackan skulle in i munnen så skakade ofret till och höll på sticka mackan i ögat…typ. Kan hända den bästa, hahaa…

 

2 kommentarer

  1. Tina

    Hihi, såg hen något scary och skakade till just då, när mackan skulle in?

    Gillar nya kategorin, dagens rubrik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.