Hon blev alldeles knottrig!

 

Jag kan inte annat än tycka att det är lite skönt att temperaturen sjunkit, nu kan man ju andas igen och kanske få något gjort. Det enda jag saknade igår var blixtarna och dundret, det vill sig inte riktigt.
Jag och Tina åkte i alla fall ut till Smultronstället i Holmsjö: http://smultronstaellet.se/ och där finns som vanligt mycket att se på, trevlig miljö att vistas i och gott fika. Fort och lätt kan man göra av med några timmar, bara så där.
Knott fanns det dock och Tina myntade åtminstone för mig, ett nytt uttryck: -Jag blir alldeles knottrig! Hahaa… ja, varför inte, det är ju knott, och finns det många av dom så kan man lätt bli knottrig. Visste ni förresten att knott och brems, inte bits inomhus, rätt så skön vetskap.
Jag köpte en häng ampel med blandad kompott, och den ska inte hänga på bron, det har jag provat förut och där torkar dom ut så fort, men här, under tallen, hade jag ifjol en blomma som klarade sig jättelänge, och det tror jag är för att där får den skugga, och den håller sig fuktig mycket längre därunder:
På ÖoB hittade jag en groda som fått pryda fågelbadet:
Här brukar det faktiskt bada både stora och små fåglar, Winstone kan sitta i lugn och ro och titta på dom, men jäklar då dom flaxar iväg, då försöker han sig på en spurt men lyckas ju aldrig.
Han är förövrigt rätt så stollig. Då man är ute och går med honom, och möter cyklister, så bryr han sig inte…det kommer en andra cyklist, han tittar inte ens, så kommer en tredje och han rusar mot och börjar hoppa på bakbenen som om han säger, typ: -JAAA ta mig med härifrån, snälla!!!
Tur att man nu vet om det och jag håller mig alltid beredd på en hoppande hund och håller honom väldigt kort, sedan är det nog läge att lära honom att man INTE gör så, oavsett vem eller vad man nu möter.
Till hans stora glädje (inte vår) så har dom nu klippt gräset och i spåren efter gräsklipparen ligger nu stora högar med gräs, och att ha Winstone ute i närheten av sånt är som att släppa ut kossorna på grönbete, han blir alldeles euforisk och försöker stoppa in allt han ser i munnen, ja, det går ju jättebra… eller inte. HUR, får man honom att sluta med detta?
Jag håller honom kort, även där, och säger NEJ, varje gång han böjer huvudet för att plocka upp gräset, han gör det ändå och då stoppar jag honom och tar ut gräset ur munnen, men det hjälper föga, han är på igen, efter någon sekund. Jaja, det kanske är något som han kommer att sluta med, bara så där, jag hoppas då på det i alla fall.
GRÄS ÄR GOTT!!!
Önskar er alla en fin tisdag!
Etiketter: , , , , , , , , ,

10 kommentarer

 1. Tina

  Jag var tillbaka till Smultronstället i fm och fick min kvarglömda presentpåse. Tyvärr visste de ej vem som varit snäll och tagit rätt på den, på parkeringen.
  Jag sa att jag var förundrad, men de menade att här omkring, så…
  Ja, fint, säger jag! Och tack! till den/de som tog rätt på den!

  På väg hem märkte jag att en mosquito el giganto liftade med mig tillbaka till Teg…
  Finns ju mycket av både knott och mygg därute!
  Försökte släppa ut den via bakdörren när hemma, men näe, den ville vara kvar i bilvärmen.

  Din fina groda, heter hen ngt? Började fundera över vilket kön den kan tänkas ha och kom på att det finns en sorts groda där honorna kan byta kön och bli hane. Praktiskt.

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Tina (2013-06-04 12:09)
  Ja du hade verkligen tur som fick tillbaka din presentpåse, inte alla som har den lyckan.

  Grodan, hm…tänkte att det nog var en tjej, mest på grund av dom rosa brallorna, men den kan ju lika gärna vara en kille förstås. Den är ännu odöpt 🙂

 3. scooby

  Du vet väl vem myggen biter? Du har väl hört det hihi nu vet jag inte om jag kan skriva det här hihi ok jag gör det eftersom om man säger A får man säga B..
  Men kodar in det lite fint som man gör i kungliga kretsar..;)
  Först biter dom som är svettiga tyder väl på en som sportar kanske:)
  sen dom som är väldigt ja håll i hatten nu.. herregud ska jag verkligen skriva det här blunda nu för nu kommer det barnförbjudet..
  alla som är Kå.Xa Dom ger dom sig på..
  Så nu får vi väl se om det blev censur på det här hihi kramm
  scooby..

  Hmm varför skriver jag ALLTID pinsamma saker?! haha
  Kraam
  scooby
  ps vilka taggar han hade till tänder haaha

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.