Omåttligt stor vinst, njae!

 

Det blev en snabb schemaändring igår så jag åkte ut och jobbade mellan 11-18, det gick ju bra, värmen till trots. Fast jag kan inte säga att jag gillar när det blir så här varmt och man ska vara fysisk. Jag bakade en nationaldags tårta, som Chefen ville ha, vi gjorde en sväng på centrum och en promenad med hunden, så mycket mer blev det inte, förutom det vanliga hushållsstöket, då.
Idag jobbar jag därför förmiddag, och det känns också helt ok, inte fel att sluta tidigt en fredag 🙂
Annars hände inte så mycket igår, Nicco for på tivolit uppe på Vildmanna området, vi satt framför tv:n och Winstone busade på i vanlig ordning. I förrgår då Nicco skulle upp och lägga sig så ropade hon att jag skulle komma med kameran. Enya och Eloise hade förskansat sig utanför hennes dörr:
Och vad dom nu gjorde där, har jag inte aaaning om.
Imorgon bli det Mammas med ”gammgrannarna”, mycket trevligt, så vi får, idag/kväll, ladda inför morgon dagen då, ”Kul-Janne” drog ju in lite pengar på ett lottspel, och det skrev han på FB så jag frågade lite försynt (hahaha) om han skulle bjuda laget runt då, men han tyckte inte att jag skulle förivra mig… kan tänkas att det berodde på att vinsten inte var omåttligt stor, utan det handlade om 200:- 🙂
Önskar er alla en fin fredag!
Maria Lundmark Hällsten