Hur var det nu?

Ni vet den där pojken som passerade här utanför, då Åke var på väg ut samtidigt som han nös, och grabben blev så rädd att han tar sig åt hjärtat och säger – Er hund skrämde mig!!!

Igår, så kom vår granne förbi med hennes hund Bronco, han och Winstone är bästa polare och dom stod härute och försökte busa ihop. Åke hade spillt upp en kaffekopp och jag stod och pratade med grannfrun.

Då kommer samme pojke förbi, stannar och tittar in på gården, sedan vänder han sig till mig och säger  – Jag tycker om dina hundar!

Hahaa… nu undrar ju jag givetvis om han trodde att bägge hundarna var mina, eller…kanske han räknade Åke som en hund, och Winstone som den andre?  🙂

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Tina

    Det var nog bara en väldigt efterklok gosse som förstod att det är bättre att smöra lite och hålla sig väl med…ja, hundägare, kanske 🙂 😉 Du vet ju mitt talesätt, jag håller gärna mina fiender nära, så jag har lite koll 🙂 Hahaa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.